wie zijn wij

Adviesbureau Bertram Holten is een breed inzetbaar en onafhankelijk bouwkundig adviesbureau, dat zowel de zakelijke als de particuliere markt bedient. Het bureau is opgericht in 2012 maar vloeit voort uit het reeds in 1990 opgerichte Adviesbureau Bertram Maastricht. Beide bedrijven dragen de naam Bertram en het zal u dan ook niet verbazen dat het een familiebedrijf betreft. Twee generaties Bertram met een fascinatie voor bouwkunde in al zijn facetten.

Henk Bertram die in 1990 (oliecrisis) een sprong in het diepe waagde door in zware tijden een eigen onderneming op te richten. Heeft zijn enthousiasme voor de bouw al op vroege leeftijd weten over te brengen op zijn zoon Dennis Bertram. Het gehele studietraject was dan ook gericht op het uiteindelijke doel het voortzetten van het bouwkundig adviesbureau.

Tijdens dit studietraject kruisten de wegen van Dennis en Martijn Holten elkaar voor het eerst. Al snel bleek een goede samenwerking geboren te zijn. Een samenwerking die zich kenmerkt door een goede balans van kennis en vaardigheden en doorzettingsvermogen om tot het beste resultaat te komen.

Dit samenwerkingsverband groeide door toen Martijn na zijn studie als medewerker in dienst trad bij Adviesbureau Bertram Maastricht BV. Het plichtsgevoel en de werklust van Martijn bleef ook hier niet onopgemerkt. Vader en zoon die tot op dat moment als elkaars klankbord fungeerden, beseften dat de aanwezigheid van een klankbord de kwaliteit van de geleverde werkzaamheden verbeterde. De betekenis van het gezegde “Twee weten meer dan één” werd ineens opvallend duidelijk.

Met het oog op de toekomst en de voortzetting van het adviesbureau vonden de twee generaties Bertram dan ook dat de aanwezigheid van een klankbord een waardige voortzetting moest krijgen. Het werd al snel duidelijk dat Martijn Holten een geschikte kandidaat was om deze rol in te vullen.

De ambitie om zelfstandig ondernemer te worden was er bij Martijn al op jonge leeftijd, maar een exacte invulling had hij er tot op dat moment nog niet aan gegeven. In hoog tempo heeft hij zich, enerzijds door het volgen van diverse studies en anderzijds met een sterk doorzettingsvermogen, ontwikkeld van schoolverlater tot het niveau van een waardige vennoot.

Zo werd Adviesbureau Bertram Maastricht – Adviesbureau Bertram Holten een enerzijds jong bedrijf dat zich kenmerkt door de toepassing van nieuwe technieken en ontwikkelingen, maar anderzijds een bedrijf dat beschikt over een ruime kennis, die is opgebouwd in meer dan 20 jaar.

Een betrouwbare partner voor bouwkundige advies in de breedste zin van het woord.